Lördag

2012-04-21 @ 21:11:05
Foto - Övrigt
image description
Hade först tänkt ladda upp lite andra bilder som jag tog idag men blogg.se-appens bildstorleksändrare raveade loss så jag fick nöja mej med den här som jag laddade upp på instagram tidigare ikväll, heter @matildaq där. Annars har jag bara tagit det lugnt idag, har en terrorförkylning som låter mej tro att jag har blivit frisk men sen så slår den till igen.. Aningen bittert eftersom det för en gångs skull har varit fint väder, med det är helt ok att ligga i soffan och titta på världscupsdressyr också!

-

2012-04-19 @ 19:17:17
Musik/film


Lite tävlingsbilder

2012-04-16 @ 20:15:50
Foto - Hästar

Ni får tycka vad ni vill om den lila redieringen men den konstiga dimman gav ett grått och "grusigt" ljus över alla bilder som inte var så charmig precis. Den första bilden är min favorit, fin bild på fint ekipage som dessutom vann sin klass, grattis Lydia!

Glad påsk

2012-04-07 @ 19:07:41
Övrigt
Min dag började jättedåligt, sen har den bara blivit bättre och bättre! Hade lovat att mata grannarnas hästar eftersom de är på påskmiddag och när jag kommer ut i stallet möts jag av detta:



Så gulligt gjort! Egentligen hade jag tänkt spara kinderägget ett tag eftersom jag var så farligt mätt efter middagen men det krossades i min ficka när jag skulle krypa mellan eltrådarna - too bad!
Och sen, bara för att jag verkligen tror att alla bryr sig om vad som fanns inuti ↓

Dressyr 6.4 - Safira

2012-04-06 @ 17:37:19
Dagens Ridpass
Eftersom det är röd dag idag och alla är lediga så flyttades vår ridlektion till kl. 11.30. Det var jätteskönt att rida tidigt och dessutom var vi bara fyra personer, alla med bra hästar som skötte sig. Jag fick rida Safira, det är ett tag sen sist och det var jätteroligt att rida henne igen. Hon var lite lat men hellre det än att hon är övertaggad och slår knut på benen hela tiden.

Vi började med att trava på rakt och böjt spår så hästarna fick komma igång ordentligt. Sen fick jag och Jessica, som inte hade så bra "galoppera-runt-fyrkantsspåret-hästar" rida lite självständigt på mindre volter medan de andra två brummade runt i ridhuset. Utöver det jobbade vi med mycket övergångar, lite sidvärtsrörelser och sen olika övningar på volterna. Hoppas på att jag får fortsätta med Safira i dressyren, Escort, som jag har ridit nu, är jättefin men ingen är finare än min lilla Pira♥
Fokusen hamnade fel, synd

Söthjärta

2012-04-02 @ 17:02:15
Foto - Övrigt