Kameran → lagning

2011-09-29 @ 20:00:13
Foto - Hästar
Har inte blivit någon uppdatering på ett tag nu, har jättemycket att göra både i skolan och hemma så jag kan inte lova att jag uppdaterar varje dag.

Har varit och fotat Lydia när hon red Freddie ikväll. Det gick inte alls bra, min kamera vill inte fokusera alls och bara fuckade upp sej hela tiden så imorgon för jag in den till 'kameradoktorn'.

Tänkte ladda upp en bild från min och lydis fotoshoot som vi hade för nån vecka sen


fina Freddie

Paradise

2011-09-23 @ 15:32:51
Musik/film
Ah vilken härlig dag, vackert väder, snart iväg och rida, inatt sover Therese och Lollan här och imorgon tar vi första båten över till Sverige och har en heldags shopping i Stockholm!

Vi har dressyr idag, förhoppingsvis och antagligen får jag Safira, skriver om hur det gick när jag kommer hem.


G-roda

2011-09-20 @ 14:49:00
Foto - Övrigt

Ponnypresentation

2011-09-18 @ 20:00:06
Presentation
COLA
Ålder: 13
Kön: sto
Mnkh: 100 cm
Ras: Shetlandsponny

En söt liten ponny som är grym på trickträning och kan allt från "tass" till "rulla runt"

JOPPE
Ålder: 15
Kön: Valack
Mnkh: 105 cm
Ras: Shetlandsponny

En söt men väldigt närgången ponny som vill gosa och ha uppmärksamhet 24/7

CHOKLAD
Ålder: runt 20
Kön: Valack
Mnkh: 120 cm
Ras: Welsh/Shetlandsponny
Vacker liten kille som var tävlade mycket som yngre

Fantasifull

2011-09-18 @ 13:52:00
Hästar
Ju mer jag tänker på det desto stressigare inser jag att denna vecka kommer bli. Vissa dagar kommer jag behöva motionera 5 hästar och eftersom 3 av dem är för små för att jag ska kunna rida så måste jag vara lite fantasifull. Idag hade jag bara tänk vara med dom i hagen, pyssla, rykta och lära känna dom lite bättre. Någon dag ska jag tömkör, longera, promenera, ja kanske det ordnar sej i alla fall.

Ikväll ska jag rida med B, vi börjar väl som vanligt med att longera Muska så hon dels får springa av sej och dels förstår att vi bestämmer över henne och inte tvärtom. Hon ha redan blivit lydigare och mer lätthanterlig i hagen. Kameran kommer med så det kanske kommer upp bilder ikväll!


Tjockizo ♥

En massa roliga saker + en hemlighet!

2011-09-17 @ 11:08:27
Hästar
*fantasifull rubrik?*

Har några roliga saker att dela med mej av, det känns som om denna hösten kommer bli helt underbar!

För det försa så ska jag från och med imorgon vara häst-/djurvakt åt tre fantastiskt söta små ponnisar. Två små shettisar och sen en welsh/shettiskorsning. Ikväll så lägger jag kameran på laddning så jag kan ta med den imorgon och ladda upp bilder när jag kommer hem.

Den andra roliga saken är att jag ska praoa på Aftonsol, tänk att slippa skolan och i stället bara göra det som man tycker är roligt i en hel vecka! Helt ärligt så längtar jag mer till praoen än till min födelsedag som är om några veckor.

Gamle Addepojken

Sen är det en till sak men dan kan jag inte avslöja ännu eftersom det är min födelsedagspresent, kan avslöja att det har med hästar att göra men jag ska inte få en egen...

Hopplektion 16.9

2011-09-16 @ 19:06:41
Dagens Ridpass
Ridningen gick bra, efter ett oönskat hästbyte så fick jag sen, tack och lov,  byta tillbaka till Carmen igen. Hon var så mycket lugnare och finare idag så det var riktigt roligt att rida henne! Jag känner att jag har blivit duktigare i hoppningen, det ser säkert inte vackert ut alls och jag sitter fortfarande och smyghåller lite mycket i tygeln men över lag så har jag blivit mer följsam i sprången och blivit bättre på att styra.

Gjorde en liten skiss på banan vi hoppade, antingen fick man hoppa den lite lägre eller lite högre, mesig som jag är valde jag att hoppa på lite lägre höjd (50-60?). Nästa gång ska jag satsa högt!

Höst

2011-09-15 @ 18:53:34
Hästar
Fast jag inte vill så har jag insett att det är höst nu när det regnar oavbrutet och löven lossnar från sina grenar. Skolan rullar på och allt är väl bara som det brukar.

I morgon har jag ridning på Aftonsol. Vi ska hoppa och om jag får rida Carmen så hoppas jag att hon inte är lika övertaggad den här gången. Jag tror vi ska ha samma hinderupptällning som för två veckor sen men ha det som en liten caprillibana i stället. Uppdaterar ag inte imorgon väll så skriver jag hur det gick på lördag.

Lägger upp en lite höstmysig bild på Muska som för övrigt är väldigt bucklig i ansiktet pga. insektbett

Storm

2011-09-13 @ 18:40:24
Foto - Hästar


KIWI Snabbglans

2011-09-09 @ 15:05:27
Utrustning/Outfits

"Skinande stövlar på sekunden får du med Kiwi snabbglans. Kan användas till allt läder oavsett färg och fungerar även till syntetmaterial. Polersvamp i praktisk förpackning som håller svampen fräsch. Färg- och luktfri. Jättepraktisk för den sista finnishen innan du ska in på tävlingsbanan!"

Det skulle vara lite spännande att se hur resultatet blir när man använder det här. Hittar jag det nånstans kanske jag köper det, kostar i alla fall 39:- och finns på Butik Quse


Rolls Royce

2011-09-08 @ 12:42:54
Musik/film
Har varit hemma från skolan nästan hela veckan med förkylning men imorgon ska jag till skolan och till Aftonsol och rida efter det. Vi har dressyrlektion och förhoppningsvis/antagligen får jag Safira. Jag hoppas att hon är lika fin i galoppen den här veckan!

Har haft den här filmen sparad i utkast hur länge som helst och nu när jag ändå har skrivit om safira så kan jag väl lägga upp en video på hennes far :)



Tips!

2011-09-05 @ 15:22:00
Stalltips/Fototips/Bloggtips


Bildlänk

Tänkte tipsa om en artikel på Hippson.se som handlar om hästfotografering/fotografering i allmänhet. 10 enkla knep som hjälper en att förbättra sin fotografering.

Fredagens lektion

2011-09-04 @ 19:07:55
Dagens Ridpass
Först hade jag inte tänkt skriva om fredagens lektion, den gick verkligen jättedåligt! Vi hade hoppning och jag fick Carmen, en häst som jag inte har ridit tidigare. Hon är en mycket snäll och fin liten häst men väldigt pigg, dessutom taggade hon till lite extra eftersom hon ite gått hoppspecialen som hon brukar kvällen före.

Jag kände mej så dålig hela lektionen och jag kände mej verkligen som en nybörjare. När vi kom lite fel på ett hinder måste det verkligen sett så fult ut för efteråt undrade alla om jag var okej (?).
Antagligen fortsätter jag med henne i hoppningen och förhoppningsvis går det bättre efter hand.